Compania Datagram este dedicata parteneriatelor si satisfacerii nevoilor de business ale clientilor sai. Produsele Datagram sunt solutii de varf pentru companiile carora ne adresam si utilizeaza cele mai moderne tehnologii. Serviciile cloud pe care le oferim prin produsele noastre sunt proiectate pentru a oferi acces usor la aplicatii, resurse si servicii, deplin gestionate de catre Datagram si livrate direct pe internet. Avantajul major este reprezentat de faptul ca pentru clienti nu sunt necesare investitii in infrastructura hardware sau achizitionare de noi licente software. In plus, se reduce semnificativ perioada de implementare a solutiei, costurile lunare de utilizare fiind usor de calculat si la un nivel accesibil oricarei organizatii.

Solutiile de tip managementul software al afacerii pot fi utilizate local („on premises”) sau in cloud (SaaS – Software as a Service). Diferenta principala dintre cele doua categorii consta in faptul ca solutiile „on-premises” sunt instalate local pe hard-ul si serverele companiei si sunt gestionate intern in timp ce solutiile in cloud sunt oferite ca un serviciu si sunt gestionate de furnizorul solutiei, in cazul nostru Datagram. Cu solutia de management software al afacerii in cloud, datele companiei sunt gestionate la nivel central (“cloud”) si sunt accesate de catre utilizatori, folosind un browser web.

De ce noi?


Valori profesionale solide
Valoarea companiei este data de valoarea oamenilor care lucreaza aici. Ne mandrim cu profesionalismul celor care au decis sa fie alaturi de noi.


Propriul nostru centru de date
Dispunem de un centru de date ultra-modern, care ne ajuta sa oferim printre cele mai mici preturi de pe piata, in conditiile mentinerii unor standarde de calitate foarte ridicate. Nu suntem reselleri de servicii software ca majoritatea competitorilor din piata.


Experienta si expertiza
Echipa noastra poate sa faca fata celor mai exigente cerinte atat din punct de vedere hardware cat si software. Produsele si serviciile noastre sunt sustinute prin munca asiduua a unor oameni care multi ani la rand au fost expusi unor medii de lucru specializate.

Noi va ajutam sa evaluati, sa proiectati si sa implementati solutia optima pentru compania dumneavoastra. Prin expertiza, pentru excelenta in afaceri!

Firma este construita in jurul unei echipe de oameni cu peste 15 ani de experienta in domeniul IT&C. In aceasta perioada in care compania a activat pe piata romaneasca si internationala, am reusit sa ne facem cunoscuti prin seriozitate si expertiza, atat ca integratori de solutii, cat si ca furnizori de produse si servicii necesare proiectarii, integrarii si intretinerii sistemelor de management de afaceri.

Scurta istorie

Fondata in 2001, Datagram a avut de la inceput un profil orientat in directia oferirii de solutii software dedicate. In primii ani compania s-a orientat spre oferirea de servicii de outsourcing pentru companii importante din Europa de Vest si Statele Unite ale Americii. Ulterior, managementul companiei a decis sa fructifice experienta dobandita pe parcursul colaborarilor avute cu firme straine de prestigiu, Datagram dezvoltand o serie de solutii software pentru piata romaneasca, precum si servicii specifice.

In calitate de producator al marcilor AmanetOnline, ExchangeOnline, Trezora, Pesticide si Nota10, Datagram si-a dezvoltat permanent reteaua de clienti printr-o politica de preturi bine adaptata cerintelor pietei, cat si prin oferirea unor facilitati firmelor beneficiare. In momentul de fata produsele Datagram asigura managementul a peste 4000 de puncte de lucru la nivelul intregii tari, reţeaua fiind in crestere continua.