Platforma Trezora poate genera toate documentele de care aveti nevoie in activitatea de vanzari (gestiune separata pe magazii: bijuterii, obiecte, lingouri, etc). Orice document poate fi cautat, gasit, retiparit oricand. Se pot urmari documentele emise de un utilizator intr-o zi sau pe o perioada de timp sau intr-o anumita locatie.

Conceperea unei platforme de lucru complexe precum Trezora presupune generarea in timp real a cat mai multor situatii si rapoarte, atat in scopul consultarii acestora de catre administratorul companiei, cat si in vederea generarii documentelor de gestiune si contabilitate cerute de lege.

Lista de documente si rapoarte generabile

Note de intrare-receptie bijuterii. Nota de intrare receptie este documentul in care sunt specificate: inventarul faptic cantitativ al bijuteriilor si indeplinirea conditiilor standard de calitate.

Note de intrare-receptie obiecte. Nota de intrare receptie este documentul in care sunt specificate: inventarul faptic cantitativ al obiectelor si indeplinirea conditiilor standard de calitate.

Note de intrare-receptie lingouri. Nota de intrare receptie este documentul in care sunt specificate: inventarul faptic cantitativ al lingourilor si indeplinirea conditiilor standard de calitate.

Note de intrare-receptie pierderi tehnologice.Nota de intrare receptie este documentul in care sunt specificate: inventarul faptic cantitativ al pierderilor tehnologice si indeplinirea conditiilor standard de calitate.

Avize de insotire bijuterii. Avizul de insotire este documentul ce insoteste bijuteriile pe timpul transportului, daca factura de livrare este intocmita ulterior.

Avize de insotire obiecte. Avizul de insotire este documentul ce insoteste obiectele pe timpul transportului, daca factura de livrare este intocmita ulterior.

Avize de insotire lingouri. Avizul de insotire este documentul ce insoteste lingourile pe timpul transportului, daca factura de livrare este intocmita ulterior.

Avize de insotire pierderi tehnologice. Avizul de insotire este documentul ce insoteste pierderile tehnologice pe timpul transportului, daca factura de livrare este intocmita ulterior.

Procese verbale casare bijuterii

Procese verbale casare obiecte

Procese verbale casare lingouri

Procese verbale casare pierderi

Procese verbale diferente bijuterii

Procese verbale diferente obiecte

Procese verbale separare bijuterii

Procese verbale separare obiecte

Procese verbale modificare preturi vanzare bijuterii. Procesul verbal de modificare de pret de vanzare bijuterii este documentul prin care, la modificarea pretului unui/unor bijuterii, se specifica valoarea acestora dinaintea modificarii si cea in urma modificarii pretului.

Procese verbale modificare preturi vanzare obiecte. Procesul verbal de modificare de pret de vanzare bijuterii este documentul prin care, la modificarea pretului unui/unor obiecte, se specifica valoarea acestora dinaintea modificarii si cea in urma modificarii pretului.

Procese verbale modificare preturi vanzare lingouri. Procesul verbal de modificare de pret de vanzare bijuterii este documentul prin care, la modificarea pretului unui/unor lingouri, se specifica valoarea acestora dinaintea modificarii si cea in urma modificarii pretului.

Facturi de bijuterii

Facturi obiecte

Facturi lingouri

Chitante vanzari bijuterii

Chitante vanzari obiecte

Chitante vanzari lingouri

Dispozitii de plata. Dispozitia de plata este un ordin scris prin care se dispune platirea (virarea) unei sume.

Dispozitii de incasare

Registrul de casa. Registrul de casa este un document de inregistrare operativa a incasarilor si platilor. Toate inregistrarile registrului de casa sunt facute pe baza documentelor justificative. Astfel se poate stabili soldul de la casa, la sfarsitul fiecarei zile.

Registrul de casa la nivel de firma. Acest document se creeaza pentru un interval cuprins intre doua date calendaristice si cuprinde punctele de lucru si pentru fiecare dintre acestea: totalul incasarilor, totalul platilor si soldul pentru fiecare zi din perioada dorita.

Situatie operatii casa

Inventar

Fisa de magazie pentru punctele de lucru.

Miscari magazie

Inventar magazie la un moment

Borderou de vanzari. Persoanele impozabile care realizeaza activitate de vanzare de bunuri pe baza de contracte de vanzare-cumparare catre persoane fizice, cu plata esalonata sub forma de avansuri, livrarea bunurilor efectuandu-se dupa achitarea integrala a contravalorii marfurilor contractate, nu au obligatia sa intocmeasca facturi fiscale pentru avansurile incasate decat la livrarea bunurilor, iar pentru avansurile incasate taxa pe valoarea adaugata se colecteaza pe baza de borderou de vanzare (incasare).

Istoric diferenta articole

Istoric separari articole

Registru metale pretioase (pentru transcriere)

Raport activitate firma

Raport ONPCSB

Raport valori asigurate

Raport sold minim

Export date contabile. Se poate genera fisa sah pentru fiecare dintre punctele de lucru (inclusiv sediul), pentru un interval de timp cuprins intre doua date calendaristice. Aceste inregistrari contabile pot fi descarcate intr-un program de contabiltate si prelucrate mai departe.

SMS - Balanta credite

SMS - Jurnal

Situatie curenta operatori

Login/logout operatori

Activitate operatori

Istoric configurari administratori

Operatii disponibile

Prin platforma software Trezora, firmele pot automatiza gestiunea articolelor, vanzarilor de bijuterii / obiecte second-hand / obiecte la comanda, realizand toate operatiile pe care le efectueaza in mod normal.

Detalii

Avantajele unui sistem online

Atunci cand folositi Trezora, datele dumneavoastra sunt stocate in servere de inalta clasa, sigure, intotdeauna actualizate la zi, cu copii de siguranta zilnice, aflate intr-un data center ultra modern si extrem de sigur.

Detalii

Modulul de trimitere SMS

Modulul de trimitere SMS-uri este integrat intrinsec in platforma Trezora. Astfel, odata activat acest modul, sunt disponibile cateva optiuni suplimentare, ce pot fi activate/dezactivate in orice moment.

Detalii