Modulul de trimitere SMS-uri este integrat intrinsec in platforma Trezora. Astfel, odata activat acest modul, sunt disponibile cateva optini suplimentare, ce pot fi activate/dezactivate in orice moment:

  1. Optiunea ca platforma sa trimita automat in fiecare zi SMS-uri la zilele de nastere ale beneficiarilor, cu un mesaj 100% personalizat/promotional al firmei dumneavoastra;
  2. Puteti alege anumiti utilizatori definiti in cadrul platformei, care pot primi la sfarsitul fiecarei zile un SMS cu date despre activitatea firmei din acea zi.

Mod de lucru


Achizitie SMS
Odata activat modulul, se achizitioneaza un anumit numar de SMS-uri. Din acest pachet de SMS-uri, programul va trimite SMS-uri conform optiunilor definite in sectiunea Configurari.


Rapoarte detaliate
Aveti la dispozitie in orice moment rapoarte in legatura cu numarul de SMS-uri trimise, destinatarii la care au fost trimise SMS-uri, numarul de SMS-uri consumate si cele ramase disponibile.


Libertate de miscare
In orice moment se pot activa sau dezactiva oricare dintre optiunile disponibile. Rapoartele legate de actvitatea de trimitere de SMS-uri se gasesc in sectiunea Rapoarte si contin date actualizate in timp real in legatura cu trimiterea de SMS-uri.

Activarea modulului de trimitere SMS dureaza o zi, este gratuita, dar presupune achizitia a unui numar de minim 500 SMS-uri.

Documente si rapoarte

Platforma Trezora poate genera toate documentele de care aveti nevoie in activitatea de vanzari (gestiune separata pe magazii: bijuterii, obiecte, lingouri, ambalaje, etc).

Detalii

Operatii disponibile

Prin platforma software Trezora, firmele pot automatiza gestiunea articolelor, vanzarilor de bijuterii / obiecte second-hand / obiecte la comanda, realizand toate operatiile pe care le efectueaza in mod normal.

Detalii

Pachete si module

Licenta Trezora este valabila pentru o singura agentie. Exista doua tipuri de pachete predefinite. Exista si posibilitatea achizitiei de module auxiliare (daca pachetul selectat nu contine aceste module).

Detalii