Ce spun clientii?

Adrian Pustai, Manager retea de amanet, Constanta

Cu Datagram avem o colaborare de lunga durata, noi folosind in agentiile noastre de amanet programul AmanetOnline. De curand, folosim si Trezora, pentru gestiunea bijuteriilor si obiectelor ramase din contractele de amanet, si pot spune ca treaba merge excelent. Interfata Trezora este la fel de simpla ca si la AmanetOnline, iar angajatilor nostri le-a venit foarte usor sa se obisnuiasca si cu acest program. Bravo!

Ilie Lovin, Administrator firma confectii la comanda, Iasi

Firma noastra face costume la comanda, iar gestiunea acestor comenzi era destul de complicata, noi avand trei magazine in Iasi. Mai incurcam clientii, uneori uitam termenele de finalizare, pana cand un cunoscut mi-a recomandat acest program. De atunci pot spune ca treaba merge usor. Mai mult, am putut sa facem si gestiunea costumelor realizate dar neplatite de clienti si pe care le-am expus la vanzare in magazine. Cu Trezora chiar ne descurcam bine.

Crina Dan, Manager consignatie Cluj

Folosesc Trezora in mica noastra consignatie din centrul Clujului si pot spune ca acest program este o comoara pentru mine, pentru ca ma ajuta sa tin afacerea profitabila si sa am o relatie profesionista cu clientii ce vand si cumpara la noi.

Ramona Popa, PR masini SH Iasi

Avem un parc auto destul de mare de masini second-hand de import, iar gestiunea o realizam cu Trezora. Putem sa stim in orice moment care este situatia fiecarei masini: cand a intrat in firma, cu ce acte, cu Trezora facem si actele de iesire, tinem evidenta clientilor, totul super!

Ana Pelnic, Manager SH, Deva

Gestiunea consignatiillor noastre de computere second-hand este foarte mult facilitata de Trezora. Importam computere din Germania si le distribuim in Romania, iar gestiunea importurilor si vanzarilor o facem cu Trezora. Imi plac rapoartele, mai ales cele grafice, si faptul ca le pot vedea si de acasa. Ba chiar si din concediu!

Alexandra Manda, Director, Tecuci

Lucram cu AmanetOnline de ani de zile, treaba merge foarte bine si n-am fost deloc suprinsi sa vedem, cand am inceput sa lucram si cu programul Trezora, ca Datagram ne-a dat inca o solutie foarte buna. Sunt incantata ca pot importa in Trezora obiectele ramase din contractele AmanaetOnline. Asta ne scuteste de mult efort.

Interfata pentru SEDIU

Sediul este punctul central al activitatii companiei, de aici se poate configura modul de lucru al magazinelor, politicile de vanzare, operatii cu numerar, preturi de acces pentru operatori, etc.

Detalii

Interfata MAGAZINULUI

Toate operatiile disponibile operatorului de la magazin se pot face doar in limitele impuse de la sediu. Interfata magazinului este extrem de simplu de utilizat, durata familiarizarii operatorului cu aceasta fiind de maxim o ora.

Detalii

Pachete si module

Licenta Trezora este valabila pentru o singura agentie. Exista doua tipuri de pachete predefinite. Exista si posibilitatea achizitiei de module auxiliare (daca pachetul selectat nu contine aceste module).

Detalii