Serverele Trezora se gasesc in cel mai mare Data-Center din Bucuresti, acesta avand o infrastructura de tip cloud, cu acces inchis.

Astfel, clientii Trezora beneficiaza de o aplicatie ce functioneaza extrem de rapid, ce trimit si primeste date in timp real si care asigura securitatea datelor la cel mai inalt nivel posibil.

Datele nu pot fi pierdute de catre utilizatorii programelor noastre, pentru ca acestea nu se stocheaza pe computerele de pe care se opereaza in magazine, ci pe servere securizate, cu mecanisme de realizare automata de copii de siguranta.

Utilizand Trezora, datele firmei sunt stocate in cloud, aceasta fiind cea mai moderna si sigura solutie de stocare de date in prezent. Trezora foloseste servere de cea mai inalta clasa posibila. Acestea sunt sigure, actualizate, cu backup zilnic.

Parteneriatul cu orice beneficiar se desfasoara astfel:

  • Beneficiarul primeste un nume de utilizator si o parola presetata;
  • cu aceste date de conectare, beneficiarul acceseaza aplicatia-client si se conecteaza la server;
  • dupa conectare, beneficiarul poate modifica parola de acces primita si poate adauga si alti utilizatori (configurand si parolele aferente acestora) care vor avea diverse niveluri de acces la magazinele/locatiile/sediul clientului;
  • din acel moment, Datagram nu mai are acces la parolele utilizatorilor, acestea fiind criptate cu MD5 cu cheie pe 256 biti.

Orice sistem informatic trebuie sa detina cel putin o cale in care poate fi accesat si administrat de catre un administrator de sistem. Altfel, sistemul nu ar putea fi util(izat) pentru ca nu s-ar putea corecta, imbunatati si dezvolta, fiind doar o cutie neagra la care nimeni nu are acces. In cazul Trezora, accesul la panoul de administrare al serverelor se face de catre o singura persoana, iar Datagram garanteaza acest fapt prin contract.

Daca sunt necesare ajustari ale programului sau bazei de date, accesul administratorului de sistem este util, pentru cazurile legate de modificarea legislatiei, modificarea modului de calcul al diversilor indicatori ai aplicatiei sau dezvoltarea functionalitatilor acestuia. Intotdeauna, aceste operatii de gestiune a bazelor de date Trezora se efectueaza de catre persoane instruite special si care sunt pregatite la cel mai inalt nivel pentru a executa astfel de operatiuni.

Intotdeauna vom asigura beneficiarilor nostri servicii de calitate maxima, securitatea datelor avand un rol esential in modul de operare al Datagram si al solutiilor noastre.

Documente si rapoarte

Platforma Trezora poate genera toate documentele de care aveti nevoie in activitatea de gestiune a articolelor, vanzarilor de bijuterii / obiecte second-hand / obiecte la comanda.

Detalii

Avantajele unui sistem online

Atunci cand folositi Trezora, datele dumneavoastra sunt stocate in servere de inalta clasa, sigure, intotdeauna actualizate la zi, cu copii de siguranta zilnice, aflate intr-un data center ultra modern si extrem de sigur.

Detalii

Modulul de trimitere SMS

Modulul de trimitere SMS-uri este integrat intrinsec in platforma Trezora. Astfel, odata activat acest modul, sunt disponibile cateva optiuni suplimentare, ce pot fi activate/dezactivate in orice moment.

Detalii